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Cusine

코스 메뉴

Course Menu


대한민국 명인쉐프의 엄선한 재료로 준비되는

8가지 코스요리


에피타이저부터 메인디쉬, 디저트까지

지금까지 경험해보지 못한 호텔웨딩 그 이상의 품격을 담아 하객분들을 모십니다

선택 사항

Optional 


Wedding Course Menu

A refined trio of traditional Korean rice cakes

식전떡 3종


Cajun shrimp with ricotta cream and citrus dressing

새우요리


Creamy button mushroom soup

with aromatic truffle oil

양송이 수프


Sous-vide abalone with gribiche,

tomato confit, and gimtae

전복요리


Australian tenderloin with radish, broccoli,

potato puree, and fried rice, finished with

balsamic demi-glace

프리미엄 텐더로인 스테이크


Traditional  Korean wedding noodles

served in light broth

백년가약 국수


Chef's daily dessert selection

오늘의 디저트


Freshly brewed coffee, hot or iced

커피




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